Almost Human Comic-Con plakát

2013. július 19. 20:26 - axm

almost-human-postertop1-600x350.jpg

Megérkezett az Almost Human hivatalos plakátja, amit az idei Comic-Con-on lepleztek le. A készülő sorozat készítői JJ. Abrams és J. H. Wyman.

A történet 2046-ban játszódik, ahol John Kennex életébe kapcsolódunk be, aki túlélte a rendőrőrs ellen intézett brutális támadást. Miután felébred egy 17 hónapos kómából nem sok mindenre emlékszik, de arra igen, hogy a társát megölték. A barátnője Anna Moore elhagyta a baleset után és az egyik lábát is elvesztette, aminek a helyére egy nagyon kifinomult, szintetikus protézist kapott.

Depressziótól, lelki sorvadástól, traumától - kialakuló OCD-vel, PTSD-től és a ,,szintetikus testrész pszichológiai elutasítása"-tól szenvedve John visszatér dolgozni régi barátja Sandra Maldonado százados parancsára. A megbízás keretében minden rendőr mellé kirendelnek egy robot társat. Annak ellenére, hogy John szenvedélyes ellenszenvet táplál az androidok iránt, kirendelnek mellé egy harckész MX-43-ast. Azonban hirtelen megszűnik a partneri kapcsolatuk, miután a robot vele kapcsolatos terhelő információkat fedez fel. Ezután új társat kap, Dorian-t aki egy felfüggesztett android, váratlan érzelmi reakciókkal. Mivel John ,,félig gép", Dorian pedig ,,félig ember" ezért kölcsönösen meg kell érteniük egymást és meg kell tanulniuk együtt dolgozni a hétről hétre felbukkanó furcsa ügyeken.

Végül itt a teljes plakát:

almost-human-postertop.jpg

Forrás: http://seriable.com/serials/almost-human/#ixzz2ZW12qk63

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alenyegalenyed.blog.hu/api/trackback/id/tr75404749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása