Alternatív karakterek - Charlie Francis

2012. február 22. 07:37 - axm

280px-CharlieFrancisInstance.jpg

Charlie Francis

Állása: Ügynök, Alternatív Áltudományos Részleg
Kapcsolatok: Lincoln Lee százados, Állívia Dunham, Broyles ezredes
Státusz: Életben
Megjegyzés: Áltudományos ügyekben nyomoz Állíviával és Lincoln Lee-vel

Charlie Francis terep ügynökként dolgozik az alternatív univerzumos Áltudományos Részlegnél. Van egy sebhely az arcán. Állívia régi barátja. Sok dolgot megbeszélnek, gyakran magánéleti problémáikkal is egymáshoz fordulnak. Az első társa a Bostoni karantén során a Borostyánban ragadt. Állívia ugratta, miután Mona Foster érdeklődést mutatott iránta a vérében lévő bogarak miatt. Később elismerte, hogy együtt teázott Mona Fosterrel.

Idézet:
"Livvy, ez a meló már nem ugyanaz, mint 10 évvel ezelőtt. Már vannak alternatív univerzumok. Mármint, ez -- ez nem volt része a kiképzésemnek, érted? Úgy értem, hogy hogyan kéne harcolnunk ezek ellene az emberek ellen? Az az igazság Livvy, hogy elavultnak érzem magam, érted?" 

Forrás: http://fringepedia.net/wiki/Charlie_Francis/Instance

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alenyegalenyed.blog.hu/api/trackback/id/tr683977863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása