Phillip Broyles - Lance Reddick

2011. február 13. 22:37 - axm

280px-PhillipBroylesFuneral.jpg

Lance Reddick

Reddick 1969. december 31-én született a marylandi Baltimore-ban. Az rochesteri Eastman School Of Music-ban végzett, majd színészetet tanult a Yale Drama Schoolban. A Lost rajongói már ismerhetik az arcát a sorozat negyedik és ötödik évadából. Az Esküdt ellenségekben is kapott szerepet, két epizód erejégi tűnt fel a tévéshow-ban. Epizódszerepeket kapott a Gyilkos számokban és a CSI: Miami helyszínelőkben is. Feltűnt Jay-Z és Beyoncé klipjében, a Bonnie and Clyde-ban.
Forrás: en.wikipedia.org/wiki/Lance_Reddick

Phillip Broyles

Állása: Különleges ügynök, Department of Homeland Security
Család: Diane-exfeleség, gyerekek?
Kapcsolatok: Nina Sharp, Sanford Harris, Senator Van Horn, Patricia Van Horn
Státusz: Életben
 

Phillip Broyles korábban az Oversight Committee csapatnál ügyködött. Ezután került a Nemzetbiztonsági osztályra, ahol Broyles az FBI paranormális tevékenységeket kutató részlegét vezeti. Jelenleg is Olivia Dunham felettese. Életéről nem sok derült ki. A hadseregben az ezredesi rendfokozatig jutott. Volt házas is, de az egyik munkája során, túlságosan megszállott lett és a felesége Diane elvált tőle. Gyermekei egyenlőre ismeretlenek. A 2. évadban elcsattant egy csók is a Massive Dynamic alkalmazottjával, Nina Sharp-al, akivel egyébként is titokzatos kapcsolatban áll.

Forrás:
fringe.weboldala.net/viewpage.php
fringepedia.net/wiki/Phillip_Broyles

Szólj hozzá!
Címkék: szereplők

A bejegyzés trackback címe:

https://alenyegalenyed.blog.hu/api/trackback/id/tr242659185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása