Alternatív karakterek - Astrid Farnsworth ügynök

2012. február 29. 07:31 - axm

280px-AstridFarnsworthInstance.jpg

Astrid Farnsworth ügynök

Állása: Ügynök, Alternatív Áltudományos Részleg
Kapcsolatok: Lincoln Lee százados, Állívia Dunham, Broyles ezredes, Francis ügynök
Státusz: Életben
Megjegyzés: Hihetetlenül jó deduktív képességei vannak.

Astrid Farnsworth ügynök a párhuzamos univerzum Áltudományos Részlegének fontos tagja, csakúgy mint ezen az oldalon az alteregója. Legtöbbször az Áltudományos Részleg főhadiszállásán látjuk a munkaállomása előtt. Állandóan statisztikai valószínűségeket számol szem előtt tartva, hogy a rendellenességek Áltudományos események kialakulásához is vezethetnek.

Farnsworth gyakran kulcsfontosságú felfedezéseket tesz, miközben segít a csapatnak megelőzni egy újabb katasztrófát. Bár Farnsworth gyakran olyan mélyen összpontosít a munkájára, hogy érzelemmentesnek tűnik, mégis egy pillanatra együttérzést mutat a másik Astriddal. Persze ezt nem lehet összetéveszteni azzal, mikor a csapattársainak megjegyezte, hogy Broyles ezredes eltűnt, mert sem otthon, sem a munkahelyén nem található.

Forrás: 
http://www.fox.com/fringe/bios/jasika-nicole/
http://fringepedia.net/wiki/Astrid_Farnsworth/Instance

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alenyegalenyed.blog.hu/api/trackback/id/tr793416976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása