Újranézés 2015

2015. június 28. 19:04 - axm

tumblr_maytw8u4hf1rfwakso1_1280.jpg

Elérkezettnek látom az időt, hogy újra nézzem/nézzük a sorozatot. :) A tovább után jöjjenek a részletek.

Úgy gondoltam, hogy nem kell elsietni a dolgot, haladjunk csak komótosan, ezért azt tervezem, hogy egy héten két részt nézek meg, így kb. két és fél hónap alatt végzünk egy évaddal. Remélem minél többen csatlakoztok hozzám. :)
Minden évadhoz fogok írni egy felvezetőt, néha talán érdekességeket is közben az adott heti részekhez, majd a végén szavazással eldöntjük, szerintetek melyik volt az évad legjobb ill. legrosszabb része, és úgy általában milyenre értékelitek az évadot. Csináltam egy eseményt a facebook oldalon, ahol majd a szavazásokat is kiírom, és a felvezető cikkeket is belinkelem.

Mindenkinek jó szórakozást kívánok! :)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alenyegalenyed.blog.hu/api/trackback/id/tr726991885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aquamarineblue 2016.03.04. 06:50:08

Nekem most jutott arra erőm, hogy ledaráljam a sorozatot. Ez a 4. nekifutásom. Az első 3 alkalommal nem tudtam meghatározni, hogy mi is a problémám a sorozattal, mi az ami az első évad elején elriasztott eddig nézésétől? Most talán rájöttem: ami az első perctől idegesít benne az a prof infantilis játéka. Persze ez csak a jéghegy csúcsa. Majd lassan kiforr bennem az egész ha a végére érek. A 3. évad végénél járok, szerintem pár nap alatt a végére érek. Az alap-történet egész jó, a szereplők alapvetően rendben vannak, a rendezés is elmegy. A sztori kifejtése kivételesen jó szerintem. Na majd ha végeztem vele, talán bővebben is irok róla és arról, amit hagyott bennem.
süti beállítások módosítása