Hírek - John Noble rövidfilm, JJ. Abrams és J.H. Wyman új sorozatterve

2013. február 10. 21:20 - axm

John Noble 2013-ban főszereplője lesz egy rövidfilmnek, melynek egyben producere is. A történetet a lánya, Jess írta. David Geddes rendezi a filmet és ő az operatőr is. A Rejtély néhány részét is ő fényképezte.
Itt megnézhettek egy rövid előzetest is:

Forrás: FringeBloggers

-----

fox-abrams-wyman.jpg

JJ. Abrams és J. H. Wyman új pilottal tér vissza a FOX-ra.

A Fox berendelt egy pilot-ot egy robot rendőr drámáról, JJ Abrams és J.H Wyman Fringe producerektől. (a Deadline is megerősítette)
A jelenleg cím nélküli tudományos-fantasztikus drámát úgy írják le, mint egy akció központú, rendőrökről szóló sorozat. A történet a közeljövőben játszódik, amikor minden LAPD járőr mellé kirendelnek egy nagyon fejlett, emberhez hasonló androidot.

A dráma szeptemberben érkezett a FOX-ra egy pilot készítési kötelezettség keretében.
Wyman írta a pilot-ot és ő lesz az executive producer is Abrams-al (aki az új Star Wars film rendezője is) és a Bad Robot munkatársával Bryan Burk-el együtt. Kathy Lingg pedig a co-executive producer lesz.

Forrás: FringeBloggers

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alenyegalenyed.blog.hu/api/trackback/id/tr205073326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása