Hírek - Jeff Pinkner távozik a sorozattól. Olivia él az 5. évadban?

2012. június 27. 19:17 - axm

A Rejtély társ-showrunner-e, Jeff Pinkner távozik a sorozattól.

A TV Guide-ban megjelent, hogy egyes források szerint Pinkner saját döntése volt, hogy elhagyta a sorozatot, hogy más projektekkel foglalkozhasson. Azt mondják, hogy az elválás barátságos volt. Pinkner nem tartja meg az executive producer-i díját és J.H. Wyman egyedül lesz az 5. évad showrunner-e.

Egy nyilatkozatban a Rejtély társ-creator-a illetve executive producer-e J.J. Abrams azt mondta:

,,Nagyon izgatottak vagyunk, hogy elkezdünk a Rejtély 5. évadán dolgozni, és átadhatjuk az utolsó 13 részt az odaadó és szenvedélyes rajongóinknak. Négy éven keresztül J.H Wyman és Jeff Pinkner csapatként fáradhatatlanul dolgoztak hogy a Rejtélyben levő világokat rendben tartsák. Hálásak vagyunk azokért a felbecsülhetetlen hozzájárulásokért, amiket Jeff adott a sorozathoz, és természetesen minden jót kívánunk neki és reméljük, hogy még dolgozunk együtt a jövőben..."

Forrás: http://www.fringebloggers.com/fringe-showrunner-jeff-pinkner-exits-series/

-----

John Noble felfedett néhány részletet az 5. évadból. A TV|Line-nak adott interjújában azt állítja, hogy a történet ott folytatódik, ahol a 4. évad 19. részében abbamaradt.

,,Amennyire én tudom, előre ugrunk [2036-ig],..."

Azonban valószínűleg lesznek visszatekintések is a 2036 előtti eseményekre, hogy megismerhessük a jelentősebb korábbi eseményeket.

Ami Oliviát illeti (Azok kedvéért, akik nem akarják még tudni fehérrel írom. A többiek a szöveg kijelölésével juthatnak az infóhoz.): ,,...vissza fog térni..." - mondta Noble.

Forrás: http://tvline.com/2012/06/19/fringe-john-noble-season-5-preview-2036-etta/

Szólj hozzá!
Címkék: hírek 5. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://alenyegalenyed.blog.hu/api/trackback/id/tr44614973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása