Alternatív karakterek - Walternatív

2012. március 14. 07:31 - axm

walternate.jpg

Walternatív

Állása: Az alternatív univerzumban az Amerikai Egyesült Államok védelmi minisztere
Család: Elizabeth Bishop (felesége), Peter Bishop (fia)
Kapcsolatok: Brandon, Thomas Newton
Státusz: Életben
Megjegyzés: Meg akarja állítani a világa pusztulását.

Walternatív korábban az alternatív univerzumban ugyanabban a Bostoni laborban dolgozott, mint Walter ideát. Híres volt arról, hogy a Csillag háborús védelmi rendszer építésze volt. Azt megelőzően, hogy védelmi miniszter lett a Bishop Dynamicnél dolgozott. 1985-ben megpróbált egy olyan gyógyszert előállítani, mellyel megmenthette volna a fiát a halálos betegségétől. Mikor ez nem sikerült neki, Walter elrabolta a fiát és ebben az univerzumban meggyógyította.

Hat hónappal az elrablás után Walternatív képtelen volt elfogadni, hogy elvesztette a fiát és az alkohol után nyúlt. Az incidens törést okozott a házasságában (Subject 13). 1995-ben megírta és kiadta a ZFT-t... a Világunk Természetes Bomlása c. művét. Elismeri az Áltudományos Részleg csapatának, hogy a könyv csak féligazság, hogy a rések nem természetes bomlások és valahova vezetnek.

Teljesen különbözik Waltertől. Hihetetlen kegyetlenségre képes, de nem erkölcs nélküli. Mindig öltönyt hord. Miután megmentette a világát és Petert is visszacsábította, elhatározta, hogy elpusztítja Walter univerzumát. Később mikor nem tudta Petert ott tartani, visszavitte Állíviát az alternatív univerzumba.

De Walternatív terveit tönkretette, hogy Peternek sikerült irányítania a gépet és segítségével megtudta a jövőt. Ezután Peter alkotott egy hidat a világok között. Walter és Walternatív végül szembenéztek egymással.

Forrás: 
http://www.fox.com/fringe/bios/john-noble/ 
http://fringepedia.net/wiki/Walter_Bishop/Instance 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alenyegalenyed.blog.hu/api/trackback/id/tr873416960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása