Alternatív karakterek - Phllip Broyles ezredes

2012. március 07. 07:27 - axm

280px-PhillipBroylesInstance.jpg

Phllip Broyles ezredes

Állása: Katonatiszt, Alternatív Áltudományos Részleg vezetője
Család: Diane (felesége), Christopher (fia)
Kapcsolatok: Állívia Dunham, Francis ügynök, Farnsworth ügynök, Lee százados, Bishop védelmi miniszter, David Robert Jones (alternatív idővonalban)
Státusz: Halott
Megjegyzés: Az alternatív idővonalban életben van.


Phillip Broyles a másik oldalról egy nagyon ismerős alak. Csakúgy, mint e világi alteregója, Broyles ezredes az Áltudományos Részleg vezetője, közvetlenül Walternatívnak jelent. A csapata Olivia Dunham (alias Állívia), Charlie Francis (aki életben maradt a másik oldalon), és Lincoln Lee alternatív karaktereiből áll. 

Broyles ezredes szintén kemény, érzelmileg tartózkodó de jóindulatú vezető, valamint erős kötelességtudata van és egy még erősebb erkölcsi érzéke. Az alteregójától eltérően még mindig házasságban él a feleségével, Diane-el, és azért küzd, hogy segítsen a fiatal fiának, Christophernek, felépülni az elrablásakor szerzett testi és szellemi sebekből.

Az ezredes nem akarta elfogadni Walternatív azon tervét, hogy Olivia emlékeit meghamisítsák, hogy úgy emlékezzen, ő volt Állívia. Nem örült annak, hogy elvesztette az egyik legjobb ügynökét Walternatív bosszúálló akciója során. Rokonszenvezett Oliviával, és amikor Olivia rájött ki is ő valójában megtartotta a titkát.

Amikor Olivia kétségbeesett kísérletet tett arra, hogy visszatérjen az univerzumába, Col. Broyles feláldozta magát hogy időt adjon a szökéshez. Most hivatalosan eltűntnek nyilvánították odaát: sem a családja, sem a csapata nem tudja, hogy Walternatív elküldte Broylest megcsonkított testtel Olivia univerzumába, hogy visszahozhassa Állíviát.

Forrás: 
http://www.fox.com/fringe/bios/lance-reddick/ 
http://fringepedia.net/wiki/Phillip_Broyles/Instance 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alenyegalenyed.blog.hu/api/trackback/id/tr823416965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása