Alternatív karakterek - Lincoln Lee százados

2012. február 15. 08:35 - axm

 280px-LincolnLee.JPG

Lincoln Lee százados

Állása: Csapat vezető, Alternatív Áltudományos Részleg taktikai csapat
Kapcsolatok: Charlie Francis, Állívia Dunham, Henry Dunham
Státusz: Életben
Megjegyzés: Az Áltudományos Részleg New York-i régiójának Taktikai csapatát vezeti


Lincoln Lee százados az Áltudományos Részleg ügynöke, és az Állíviából és Charlie Francis ügynökből álló csapatot vezeti. Mikor Olivia Dunham és az Áltudományos Részleg tagjai átmentek, hogy visszaszerezzék Petert Walternatívtól, Lee ügynök súlyosan megégett egy összecsapás folyamán Sally Clark and Nick Lane Cortexiphan gyerekekkel. Hónapokig lábadozott egy nanit regeneráló kamrában, de rövid időkre kiengedték, hogy a nyomozásokban segítsen.

A világegyetem mesterséges repedéseinek ismeretére szakosodott, hű a munkájához és a csapattársaihoz. Ugratják egymást az ügynökeivel és mélyen szereti Állíviát. Walternatív nem mondta el neki, hogy kicserélték a két Oliviát, de végül megtudta az igazságot. Amit nem tudott az az, hogy Walternatív megölte Broyles ezredest, mikor a testét tömegként használta, hogy visszahozhassa Állíviát.

Lincoln vonakodva vette át Broyles munkáját, de felnőtt az Áltudományos Részleg vezetésének feladatához. Később bevallotta a szerelmét Állíviának. De az idővonalak mindkét univerzumban megváltoztak, mikor Peter létrehozta az univerzumok közötti hidat, így Broyles ezredes még életben van, Henry nem létezik, Lincoln pedig újra csapatvezető.

Forrás: 
http://www.fox.com/fringe/bios/seth-gabel/
http://fringepedia.net/wiki/Lincoln_Lee

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alenyegalenyed.blog.hu/api/trackback/id/tr963416979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása