Alternatív karakterek - Állívia

2012. február 08. 07:49 - axm

normal_anna-altgrey_2223_rc_1.jpg

Állívia

Állása: Ügynök, Áltudományos Részleg csapattag
Család: Marilyn - anya, Henry - fia
Kapcsolatok: Frank Stanton - korábbi romantikus érdeklődés, Peter Bishop - Henry apja, Mary - dajka
Státusz: Életben
Megjegyzés: Szakított Frankkel. (az új idővonalban is) 
 

Állívia sokban hasonlít, de sok mindenben más, mint Olivia.  Nem csak a sötétebb haj és a fufru miatt, vagy hogy könnyebben és többet mosolyog, vagy a tény miatt, hogy sosem halott a U2-ról. Volt egy barátja, Frank. A testvére meghalt, de az anyja még életben van.

Mint Olivia, Állívia is a kötelességének szenteli magát. De az erős igazságérzetében idővel kétségek ébrednek, mikor átvette Olivia helyét Walternatív parancsára, hogy megsemmisítse Olivia világát. Először Állívia hitt Walternatívnak, hogy csak egy világ élheti túl. De ahogy Olivia csapatával egyre jobban összefonódott, - különösen Peterrel - elkezdet keresni egy másik utat.

Állívia kezdetektől fogva látta, hogy Oliviának milyen érzései vannak Peter iránt. Ráadásul amikor a saját érzései igazivá váltak, nem akadályozták meg, hogy a munkáját végezze. A tétek emelkedtek, miután Állívia visszatért a saját univerzumában és életet adott Peter gyerekének, Henrynek. Henry Walternatívnak adta azt az előnyt, amit keresett. De Állívia végül fellázadt, bár a kétségbeesett kísérlete, hogy figyelmeztesse Petert, kudarcba fulladt.

Mikor Peter létrehozta a két univerzum közötti hidat, akkor a két Olivia szemtől szemben is találkozott.

Forrás: 
http://www.fox.com/fringe/bios/anna-torv/ 
http://fringepedia.net/wiki/Olivia_Dunham/Instance

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alenyegalenyed.blog.hu/api/trackback/id/tr173406257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása