Lincoln Lee - Seth Gabel

2012. január 28. 18:09 - axm

317AgentLee.jpg

Seth Gabel

Seth Gabel egy igazán sokoldalú színész tv képernyőn és mozivásznon is . Gabel feltűnt Dan Brown sikeres regényének a “A Da Vinci-kód” -nak a film változatában, melyet Ron Howard rendezett. Korábban együtt játszott Peter Krause-val és Donald Sutherland-el a kritikusok által is elismert “Dirty, Sexy, Money,” c. sorozatban. Vendégszereplőként játszott többek között a "Helyszínelők (CSI: Crime Scene Investigation)", a "Különleges ügyosztály (Law & Order: Special Victims Unit)" és a "Tara alteregói (United States of Tara)" c. sorozatokban is. Gabel a New York Egyetemhez tartozó rangos Tisch School of the Arts-ban szerzett diplomát. Jelenleg Los Angeles-ben él.

Forrás: http://en.wikipedia.org/wiki/Seth_Gabel
http://www.fox.com/fringe/bios/seth-gabel/ 

Lincoln Lee

Állása: Különleges ügynök, FBI
Kapcsolatok: Robert Danzing (barát és kolléga)
Státusz: Életben, új az Áltudományos Részleg csapatában

Lincoln Lee különleges ügynök szemüveget és öltönyt hord — nagy mértékben különbözik a túloldali alteregójától. Nem tud az Áltudományos Részleg létezéséről, míg egy nyomozás során Broyles konzultál vele egy halhatatlannak tűnő nő ügyében. Lincolnak tetszik a különleges munka, így azt mondja Peternek, hogy hívja, ha valamikor még újra segítségre lesz szükségük.

De mikor Peter létrehozza a világok közötti hidat és eltűnik, az idővonal is átíródik. Lincoln ismét semmit sem tud az Áltudományos Részlegről, míg a társát meg nem öli egy új emberi alakváltó. Olivia úgy dönt, hogy beveszi a nyomozásba, és ezután az ügy után is a csapat tagja marad.

Elolvasta a jelentéseket, így teljesen felzárkózott az áltudományos esetekből. Higgadt marad a legfurcsább helyzetekben is.

Forrás: http://fringepedia.net/wiki/Lincoln_Lee/Instance
http://www.fox.com/fringe/bios/seth-gabel/ 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alenyegalenyed.blog.hu/api/trackback/id/tr553406236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása