5. évad vagy sorozat lezárás?

2012. január 10. 11:25 - axm

Jeff Pinkner a TV Line-nak azt mondta, hogy az évad vége akár sorozat lezárásnak is megfelelne, ha a FOX úgy dönt, hogy nem rendeli meg a következő évadot. Ez esetben lehetséges, hogy alternatív médiumokon is  (pl.: képregény vagy webizód /web sorozat/ formájában) tudják majd folytatni a történetet.

Még nem lehet tudni, hogy a FOX milyen költségmegvonásokat tervez a saját háza táján, de ha a Rejtély visszatér az ötödik évaddal valószínűleg lesz néhány súlyos költségvetési leépítés: kevesebb pénz a speciális effektekre, rövidebb évad, vagy akár létszám leépítéssel is számolni lehet. Mi csak reménykedhetünk  abban, hogy megrendelik az 5. évadot.

Forrás:
http://www.fringebloggers.com/fringe-boss-says-s4-finale-can-play-as-series-finale-story-could-continue-on-other-outlets/#more-35869 
- http://fringe.weboldala.net/news.php?readmore=322#comments 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alenyegalenyed.blog.hu/api/trackback/id/tr113533604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása