William Bell - Leonard Nimoy

2011. február 16. 14:59 - axm

280px-WilliamBell.jpg

Leonard Nimoy

1931. március 26-án született, Boston-ban. Amerikai színész, filmrendező, énekes, költő és fotóművész. Leginkább a Star Trek-beli szerepéről híres (ő alakította Spockot). Nyolcéves kora óta játszott színdarabokban, filmszerepben húszéves korában, 1951-ben tűnt fel először, a Queen for a Day című filmben. 1952-ben kapta első főszerepét, a Kid Monk Baroni-ban. 1964-ben kapta meg a félig ember Mr. Spock szerepét a Star Trekben. A sorozat 1966 és 1969 között futott, ezalatt Nimoyt háromszor jelölték Emmy-díjra. 2002 szeptemberében Nimoy bejelentette, hogy visszavonul a filmiparból. 2009-ben azonban újra visszatért a vászonra: ő játszotta az idős Spockot a Star Trek XI. filmben és néhány epizódot vállalt A rejtély (Fringe) című sorozatban is.

Forrás:
hu.wikipedia.org/wiki/Leonard_Nimoy

William Bell

!SPOILER!

Állása: Tudós, a Massive Dynamic alapítója
Alias: Belly, William, Dr. Simon Paris
Kapcsolatai: Walter Bishop-egykori labor partner, Nina Sharp-bizalmas
Státusz: Meghalt Életben
Megjegyzés: Végrendeletét felolvasták Walter-nek és Nina-nak

Dr. William Bell Walter Bishop laborpartnere volt, és ő alapította a Massive Dynamic-ot. A világ egyik leggazdagabb embere. Nagy szakmai tudással rendelkezik. Ő az egyetlen aki igazán tudja milyen kísérleteket folytattak anno Walterrel. Valószínűsíthetően kapcsolata volt a ZFT-vel. Egyedül Nina Sharp tudott kapcsolatba lépni vele.

Forrás:
fringepedia.net/wiki/William_Bell

Szólj hozzá!
Címkék: szereplők

A bejegyzés trackback címe:

https://alenyegalenyed.blog.hu/api/trackback/id/tr272665478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása