Astrid Farnsworth - Jasika Nicole

2011. február 13. 23:41 - axm

Astridportrait.jpg

Jasika Nicole

Jasika Nicole egy amerikai színésznő és grafikus. Birmingham-ben, Alabamában született 1980-ban. Leginkább a Rejtélyből ismert, Astrid Farnsworth ügynök megformálásáért. Nicole táncot, éneket és színjátszást tanult a Catawba College-ben Salisburyban, Észak-Karolinában. Több színházi darab címszerepét is játszotta. Honlapja egész nagy rajongótáborra tett szert. Szabadúszó grafikusként is dolgozik, több munkáját kiadták már. A Rejtély mellett dolgozik egy komikus illusztrált önéletrajzon is, melyet ő ír és rajzol, és amelyet grafikus regénnyé akarnak fejleszteni. Aktív évek: 2005-napjainkig.

Honlapja:
http://jasikanicole.com

Forrás:
en.wikipedia.org/wiki/Jasika_Nicole
fringepedia.net/wiki/Jasika_Nicole

Astrid Farnsworth

Állása: Fiatal ügynök, FBI
Alias: Walter általában nem emlékszik a nevére, ilyenkor a következő neveken szólította (a lista nem teljes) :D: Asterisk, Astro, Asteroid, Astringent, Astral, Aspirin, Asterix, Astricks, Ostrich, Esther Figglesworth, Ashram
Család: anya(nem szerepelt, csak utaltak rá), apa (a 4. évad 11. részében szerepelt)
Státusz: Életben
Megjegyzés: Nyelvészeti, titkosító és labor segéd szaktudása van

Astrid támogatja az áltudományos részleg munkáját. Általában Walternek segédkezik a laborban, de előfordul, hogy Olivia, vagy Peter számára végez háttérkutatást az aktuális üggyel kapcsolatban. Titkosító és kódfejtő specialista. Tudományos és logisztikai segéd, de sokszor érzelmi "villámhárító" is. Barátságát és személyiségét mindenki becsüli. 5 nyelven beszél. Mielőtt csatlakozott az FBI-hoz kriptológiát tanult (gyermekként megszállott volt). Már 6 éves kora óta számítógépeket szerelt szét. Nyelvtudomány major és számítógép tudomány minor diplomákat szerzett.

Forrás:
fringepedia.net/wiki/Astrid_Farnsworth

Szólj hozzá!
Címkék: szereplők

A bejegyzés trackback címe:

https://alenyegalenyed.blog.hu/api/trackback/id/tr112659312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása