Olivia Dunham - Anna Torv

2011. január 31. 21:26 - axm

Olivia_dunham_pensive.jpg

Anna Torv
Az ausztráliai Melbourne-ben született 1978. április 15-én.  Észt származású. A queenslandi Gold Coast-ban nőtt fel. Az Australia's National Institute of Dramatic Art-ban végzett előadó művészet szakon. Van egy öccse. Torv 2008-ban hozzáment színészkollégájához Mark Valleyhez,  de a pár állítólag azóta különköltözött, de nem váltak el. Szabadidejében szeret szörfözni, úszni, túrázni és lovagolni. A Rejtély című sorozat mellett láthattuk a "The Pacific" c. sorozatban, ahol Virginia Grey szerepét játszotta.
Forrás: wikipedia.com

Olivia Dunham

!SPOILER!

Állása: Különleges ügynök, FBI
Család: Rachel-testvér, Ella-unokahúg
Kapcsolatok: John Scott, Nick Lane, William Bell, Sam Weiss, Marilyn Dunham
Státusz: Életben
Megjegyzés: Visszatért az univerzumunkba [frissítés]

A New York-i Fayettevilleben született, de . 3 évesen a Floridai Jacksonville-ben élt, mivel apja az itteni katonai bázison állomásozott. Egy kísérleti projekt keretében a William Bell által létrehozott Cortexiphan-al kezelték és egyéni képességgel próbálták felruházni a lányt. Ennek eredményeként a lány képes volt felismerni a párhuzamos világból származó atomokat, amik ragyogva jelentek meg neki.
Walter foglalkozott a lánnyal. Olivia 9 éves korában, megelégelve a dühkitöréseke és féltékenységi rohamokat rálőtt apjára annak fegyverével. A férfi túlélte és egy napon figyelmeztetés nélkül elhagyta a házat. A nő és a gyermek soha többé nem látta újra. Minden születésnap alkalmával, Olivia kap tőle egy születésnapi üdvözlő kártyát, hogy emlékeztesse őt, még mindig él valahol. Olivia jelenleg az FBI különleges nyomozócsoportjában tevékenykedik. Magányos és minden percét a munkájának szenteli. Több nyelven is beszél: Angol, német, mandarin és arab.

Forrás:
wikipedia.com,
fringe.weboldala.net/news.php,
fringepedia.net/wiki/Olivia_Dunham

Szólj hozzá!
Címkék: szereplők

A bejegyzés trackback címe:

https://alenyegalenyed.blog.hu/api/trackback/id/tr282629011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása