Utalások III.

2011. március 18. 20:41 - axm

 3.png

Utalások a 3. évadból:
 

(- Az 1. részben nincs, vagy nem találtak még utalást.)

- A 2. részben, Blake-ék épületénél látható egy vas ajtóra Graffitizett felirat: "The Pen Is Mightier" ("A toll erősebb"), ami utalás a 3. részben szereplő Milo Stanfield-re, aki a golyóstollával halálos láncreakciókat indított el.

(- Az 3. részben nincs, vagy nem találtak még utalást.)

- A 4. részben, Astrid visz egy magazint Walternek, melynek címlapján nagy betűkkel van kiemelve egy hosszú cikk az ikrekről. Ez utalás arra, hogy a fő szál csavarodik az 5. epizódban.

- Az 5. részben a 6-9-5-5-ös frekvencia számai feltűnnek zöld-zöld-zöld-piros körökben a Franklin utcai metróállomásnál a falra festve, mely előre jelzi a 6. részben a 6955 kHz-es frekvencián sugárzott hipnotikus/amnesztikus rádióadást.

(- A 6. részben nincs, vagy nem találtak még utalást.)

- A 7. részben a templom előtt látható egy hírdetés. Utalás azokra az eseményekre, amik Álllivia üdvözüléséhez vezetnek.

- A 8. részben a vasútállomással szemben lévő elektromos hirdetőtáblán az olvasható, hogy "Mercy Ballet", ami utal Roland Barrett bűncselekményére, és Amanda Walsh iránti szenvedélyére.

- A 9. részben a vasúttársaság neve utal a 10. rész címére és témájára.

(- A 10. részben nincs, vagy nem találtak még utalást.)

- A 11. részben abban a sikátorban, ahol Peter megöli a menekülő alakváltót, a kék kukán látható egy matrica "Powder Blue" ("Kék por") felirattal. Ez utalás a 12. epizódban szereplő kék por biofegyverre.

-A 12. részeben az elhaladó bogárhátú VW és Walter megjegyzése utalás a 13. rész bogarakkal kapcsolatos témájára.

- A 13. részben Jerry Bissell autójának a rendszáma  előre jelzi a 14. epizódban kialakuló örvény helyszínét.

- A 14. részben a "Tulip Food Store" ("Tulipán élelmiszer bolt") felirat előre jelzi a tulipán mező fontosságát Olivia és Peter barátságának kialakulásában.

- A 15. részben a falon lévő periódusos rendszer utal arra, hogy a 16. epizódban az Osmium-Lutetium vegyület áthágja a fizika törvényeit.

(- A 16-18. részben nincs, vagy nem találtak még utalást.)

- A 19. részben Olivia elméjében játszódó utcai jelenetben a "Be Vortex Aware" ("Figyeljen az örvényekre") felirat a plakáton a 20. részre utal.

- A 20. részben a lökhárítón látható villám matrica a 21. részben látható sűrű villámlásokra utal.

- A 21. részben a rendőrautó azonosító száma Peter 2026-os tapasztalatára utal.

 [Frissítés] 

- A 22. részben amikor a villanógránát mindenkit kiüt, a parkoló autó mellett látszik egy felirat: "ONLY SEPT". Ez a 4. évad első részében Szeptember és December között elhangzó beszélgetésre utal, amiben kiderül, hogy Peter-rel kapcsolatos szituációt, csak Szeptember (Only September) tudja megoldani.

Forrás:
fringepedia.net/wiki/Next_Episode_Clue
http://www.fringetelevision.com/2011/09/fringe-easter-egg-next-episode-clue-401.html

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alenyegalenyed.blog.hu/api/trackback/id/tr1002751198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása